Unicorn Healing® is een gecertificeerd hands-on therapiesysteem die gezondheid, welzijn en bekrachtiging tot stand brengt door verbinding te maken met de Eenhoorn-rijken. Deze helingsmodaliteitl voor energetische genezing en zelfontdekking werd in 2009 gecreëerd door Calista rechtstreeks van de Eenhoorns om het wereldwijde ontwaken en Ascensie van de mensheid te ondersteunen. Je zult door het ervaren van Unicorn Healing® ontdekken dat je dichter in resonantie komt met je unieke missie op aarde, en een groter gevoel van Bewustzijn en verhoogde vibratie op alle niveaus ervaart.


Wat zijn eenhoorns?

Ik begrijp dat het best lastig is te bevatten wat eenhoorns nu zijn en of ze wel echt bestaan. Om het begrijpelijker te maken; eenhoorns zijn paarden, die hun aardse cyclus van incarneren hebben voltooid en geascendeerd zijn, en dus zo eenhoorns zijn geworden. De eenhoorn is een symboliek die aan ons getoond wordt om aan te geven dat we te maken hebben met deze paarden. ze dragen daarom een hogere vibratie en kunnen ons zo ondersteunen met hun licht


Hoe gaat een Unicorn Healing® behandeling?

Het ontvangen van een behandeling met Unicorn Healing® helpt je wakker te worden voor je ziel, geest en Goddelijkheid, terwijl het diepe genezing en spiritueel meesterschap biedt. Eenhoorns zijn aanwezig in elke sessie om een hoog-vibrerende ruimte te bieden waar je je ziel, geest en Godheid kunt ontmoeten en kunt versmelten, en je kunt afstemmen op de vreugde, gezondheid en genezing die er altijd voor je is.


Elke behandeling met Unicorn Healing® is even heilig als diepgaand met sessies die zijn afgestemd op de bedoelingen van de ontvanger. Bij elke behandeling maakt een getrainde beoefenaar verbinding met het hogere bewustzijn van de ontvanger, en samen met hun eenhoorngidsen, kanaliseert eenhoornlicht naar waar dat het nodig is, of dat nu op fysiek of niet-fysiek niveau is. De specifieke manier waarop de beoefenaar Eenhoorn Licht kanaliseert, wordt tijdens de cursus onderwezen, evenals het leren van de vele verschillende soorten Eenhoorns die ook in de behandelsessie kunnen komen.


Wat zijn de voordelen van een Unicorn Healing® behandeling?

Eenhoorns weten dat de mensheid nooit "genezing" nodig heeft, omdat ze waarderen dat we perfecte goddelijke wezens zijn; toch begrijpen ze dat een fysiek leven met een vrije wil uitdagingen en conditioneringen met zich mee kan brengen die ons scheiden van onze goddelijkheid en weerstand en ongemak in ons wezen opbouwen. Het is deze conditionering die Eenhoorns ons helpen op te lossen wanneer we er klaar voor zijn. Op deze manier kan het ontvangen van Unicorn Healing® helpen om alles wat vastzit in je leven te deblokkeren, of dat nu binnen je relaties, financiën, carrière, fysieke gezondheid is, of om meer duidelijkheid te scheppen in je unieke missie hier op aarde - een gebied dat Eenhoorns graag helpen wij met! Bovenal krijgt de ontvanger altijd een behandeling zoals voorgeschreven door zijn hogere bewustzijn.


Wat zijn de voordelen van het leren van Unicorn Healing®?

Er zijn zoveel voordelen! Van het uitnodigen van eenhoorns in je leven en het nauw samenwerken met hen tijdens de 12 weken durende cursus, zul je snel zien hoe je realiteit kleurt met meer mogelijkheden en diepe oude magie en wijsheid die alleen bewust toegankelijk/herinnerd kan worden door het Licht van de Eenhoorns te ervaren .


Iets dat de meeste beoefenaars van de cursus hebben gezegd, is hoezeer ze "zichzelf hebben gevonden" en hun "innerlijke onschuld en magie" hebben gewekt. Velen hebben gemeld dat ze zich “wakkerder dan ooit tevoren” voelen, met een verankerd gemak om hun leven te leven en de moed om zich vrij uit te drukken. Velen hebben beperkende patronen geheeld, waardoor ze meer ruimte, inspiratie, vertrouwen en kracht hebben gekregen om hun dromen te laten uitkomen. Anderen delen dat ze een groter gevoel van vreugde, speelsheid, mededogen en verbinding met hun ziel, spirit-team en Moeder Aarde hebben.