You and your Significant other- Seminar


Dit Seminar gaat over jou en je relatie. Je hoeft geen relatie te hebben om hieraan deel te nemen. In dit Seminar werk je aan overtuigingen die je kunnen saboteren hierin en openen we je voor het hebben een Fijne, ondersteunende relatie..


Deze training is gecreëerd om je naar de volgende stap in jouw relatie te brengen en tevens anderen te helpen in hun relaties. Belangrijke aspecten worden belicht waardoor je inzichten verkrijgt hoe je meer eenheid en verbinding kunt scheppen in je liefdesrelatie. Zoals in elke training heb je de gelegenheid om belemmeringen op vele aspecten van je relaties vanuit verschillende invalshoeken op te ruimen.
Dit seminar is niet alleen voor koppels, maar voor iedereen die een relatie, een intieme relatie, een partnerschap wil ontwikkelen om het hoogste potentieel te bereiken. Door jouw relaties te laten groeien, kun je een sterk partnerschap opbouwen, een sterke basis leggen, jouw relatie fris en nieuw houden.


Leer hoe je echt van een andere persoon kunt houden en hoe je jouw partner van je kunt laten houden, terwijl je blokkades en obstakels van je voorouders verwijdert. Als we echt van onszelf houden, verkrijgen we het volgende niveau van verlichting.
Wil je weten hoe je je leven kunt leiden zonder bang te zijn voor liefde? Zonder schuldgevoel in relaties? Geliefd zijn door je partner? Gun jezelf intiemere en liefdevollere relaties te creëren met partner, kinderen, familie en anderen. Doe mee aan deze training om je kansen in liefde en intimiteit te optimaliseren.


Lestijden: 9.00 uur – 16.00 uur.
Persoonlijke investering: € 499,- niet restitueerbare aanbetaling: € 150,-
Vereiste vooropleiding: Basis, Advanced en Dig Deeper
Inclusief: Manual, koffie, thee en versnaperingen, lunch niet inbegrepen
Certificering: Ja