You and Creator -Jij en de Schepper Seminar


Ontdek eenheid met de Schepper. Begrijp je ware zelf en je onderbewustzijn. Het verschil tussen de stem van de Schepper en je ego. Wat is waarheid en wat is angst. Waar haal ik mijn antwoord vandaan.

Tijdens dit seminar leer je de onderstroom van je eigen onderbewustzijn begrijpen. Je leert jezelf begrijpen in hoe je eigenlijk bezig bent met het oplossen van problemen. Je leert het verschil herkennen tissen communiceren met de energie van de Schepper en communiceren met je ego of hogere zelf.

De energie van de Schepper is altijd onvoorwaardelijke liefde, volmaakte en pure liefde. Het is een onvoorwaardelijke liefde, die jou kent. Deze energie van liefde zal je leven veranderen. Deze energie ofwel levenskracht is te vinden in elke molecuul en atoom, die ook weer deel zijn van jou en van alles om jou heen.

Je zal het onderscheid hierin leren en leren je onderbewustzijn te begrijpen, maar ook je onderbewustzijn leren te begeleiden om voor jou te werken

Lestijden: 9.00- 16.00. Persoonlijke investering: € 499,- niet restitueerbare aanbetaling: € 150,- Vereiste vooropleiding: Basis, Advanced, Dig deeper. Inclusief: Boek en Manual, koffie, thee, water en versnaperingen, lunch niet inbegrepen. Certificering: Ja