Theta Healing® Wereld Relaties

Het vijfdaagse ThetaHealing® Wereld Relaties seminar legt voor cursisten de focus op hun huidige en vroegere overtuigingen en thema’s met rassen, religies en mensen, specifieke culturen en religies. Zodra deze overtuigingen aan de oppervlakte komen kan de verborgen woede, haat en wrok welke eeuwen geleden ontstond worden losgelaten.
Dit geeft iedereen de kans om alle mensen en culturen in de wereld te ontmoeten en tegemoet te treden met onvoorwaardelijke liefde.

Tijdens dag 1 en dag 2 wordt er gewerkt aan landen uit de hele wereld met betrekking tot hun overtuigingen en gewoontes. De cursisten werken met elkaar via digging en overtuigingen werk aan hun negatieve gevoelens en programma’s met betrekking tot andere culturen van mensen over de hele wereld.

Tijdens dag 3, 4 en dag 5 ligt de focus op alle religies in de wereld en hun overtuigingen en het in onvoorwaardelijke liefde zijn voor iedereen met een andere religie.

Op dit moment is de wereld kleiner geworden. Culturen en mensen zijn meer in staat om met elkaar in contact te komen door middel van reizen en bijvoorbeeld internet.
Daarom is het belangrijk en wordt het noodzakelijk om andere culturen en religies te begrijpen en accepteren.
Cursisten van de eerdere Wereldrelaties seminars waren verbaasd hoeveel negativiteit en onbewuste gevoelens en emoties aan de oppervlakte kwamen tijdens de overtuigingen werk sessies.
Vaak waren het genetische overtuigingen en angst, haat en boosheid ten opzichte van andere landen en de mensen van andere landen. Het wereld relaties seminar is een heel krachtige transformatie mogelijkheid om innerlijk en uiterlijk conflict, op te lossen in jezelf en ten opzichte van anderen.

Lestijden: 9.00 uur – 16.00 uur.
Persoonlijke investering: € 899,- niet restitueerbare aanbetaling: € 300,-
Vereiste vooropleiding: Basis, Advanced en Dig deeper Seminar
Inclusief: Manual, koffie, thee en versnaperingen, lunch niet inbegrepen
Certificering: Ja