Theta Healing® Manifest Abundance

In dit twee daagse seminar ga je beperkende overtuigingen opruimen betreffende overvloed. Je leert wat manifestatie is en hoe te manifesteren. Manifestatie van overvloed is een breed begrip. Overvloed is namelijk niet alleen geld. Het is ook een ziele maatje, die met jou overeen komt, je passie in leven, fysieke/ mentale/ emotionele gezondheid, geld en de materiële zaken die je ermee kan kopen.


Maar eigenlijk is overvloed, alles wat je nodig hebt, wenst en meer. Vaak is de reden, waarom er geen overvloed is, of bepaalde dingen in je leven aantrekken toch niet lukt, dat je ergens vind dat je het niet verdiend, of iets nog moet oplossen. In dit seminar ga je kijken naar wat er nog on opgelost is in jou, of de redenen waarom je diep van binnen toch nog vind dat je het niet verdient.


Wanneer je gewerkt hebt, aan de overtuigingen waarom het niet kan en mag ontvangen, maak je een lijst van dingen die jij wenst te manifesteren in je leven. Eigenlijk gaat het om het leven manifesteren waar jij van droomt ! Aan het einde ga je ook samen met de anderen echt het leven waar jij van droomt manifesteren.


Lestijden: 9.00 uur – 16.00 uur.
Persoonlijke investering: € 499,- niet restitueerbare aanbetaling: € 150,-
Vereiste vooropleiding: Basis. Advanced en Dig Deeper
Inclusief: Manual, koffie, thee en versnaperingen, lunch niet inbegrepen
Certificering: Ja