Theta healing ® Seminars

Zelf Theta healing® leren d.m.v. een opleiding ?

Iedereen kan Theta healing® leren. Je hoeft er geen speciale vaardigheden of talenten voor te hebben. In de opleiding wordt je stap voor stap getraind om contact te maken met de Bron, schepper van al dat is, onvoorwaardelijke liefde. Je wordt getraind in hoe jij de antwoorden van de bron ontvangt, op jouw manier.

De opleiding is onder verdeeld in seminars, die bestaan uit een aantal dagen. Het Basis Seminar traint je voor de Basis van Theta healing® en duurt 3 dagen. Daarna ben je volledig vrij om verder te kiezen of niet.

Wil je echter Theta healing® goed leren, dan raad ik je aan de volledige opleiding te doen. Dat kan dan volledig in jouw eigen tempo. Seminars worden doorlopend gegeven. Je kan live als ook online les krijgen in Theta Healing

Om de basis van Theta healing te leren heb je het Basis, Advanced, Dig deeper en You and God Seminar nodig. Wil je verder verdiepen, dan kun je na deze basis zelf je richting kiezen. Je kan bv. leren met dieren te werken. Je kan ook meer over planten, oogsten leren. Je kunt ook direkt door naar Intuitieve anatomie waar je in drie weken alles over het lichaam leert en het lichaam leert te helen.

Andere mogelijkheden zijn o.a. Dna 3 waarin je je heilige naam leert, leert met wetten te spreken, en dingen leert als objecten verplaatsen met je geest. Op de website kun je per seminar, war ik aanbiedt lezen wat je precies leert en hoe lang de duur is van het seminar.

Binnen Thetahealing® ben ik gecertificeerd om ook seminars te geven ,zodat jij ook de mogelijkheid hebt om een gecertificeerd Theta Healer® te worden of misschien zelfs door te stromen naar Theta Healing® Teacher. Bij Light Flow kun je de Practitioners opleiding leren, alleen voor de Teachers moet je eerst de Practitioners Seminar gedaan hebben. Teachers worden echter alleen door Founder Vianna Stibal getraind.

Voor Theta Healing® Practtioners geldt dat je iedere vijf jaar moet hercertificeren om je Theta Healing® Licentie te mogen behouden. Je wordt namelijk geregistreerd op de website van Vianna Stibal; www.thetahealing.com

Mijn eigen certifcering en profiel als Theta Healing® Teacher kun je vinden via de website van Vianna Stibal;https://www.thetahealing.com/theta-specialist-profile.html?id=47402

Voor Teachers geldt ook dat ze zich iedere vijf jaar moeten her certificeren, zodat je als student ook weet dat je leraar goed getraind is en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen Theta Healing® .

Hieronder zie je een schema van hoe de opleiding eruit ziet en waar je uit kan kiezen: