Vajra Aruna Reiki


Reiki Vajra Aruna™ is een van de nieuwe tradities in reiki welke gebruikt maakt van de universele energie van Vajra en Aruna. Reiki Vajra Aruna™ is een esoterische energie van de Tibetaanse traditie. De combinatie van Vajra en Aruna vromt een nieuwe, krachtigeenergie in reiki voor het helen van elke fysieke en niet fysieke aandoening. Vajra betekend oneindige kennis. Vajra is een universele energie voor verlichting. Het gebruiken van deze energie geeft de beoefenaar spirituele kennis. Aruna betekend ster en is een vorm van universele helende energie.

Reiki Vajra Aruna ™ is een universele reiki energie die de beoefenaar verlicht en die de hoogste waarheid als ook healing geeft voor henzelf als ook de client. Het beoefenen van Reiki Vajra Aruna™ is zo makkelijk dat het niet veel reiki kennis vraagt, zowel als beoefenaar als op master niveau. Reiki Vajra Aruna™ is ontwikkeld door Sastra Vardhana door langdurige meditatie op het universele bewustzijn. Reiki Vajra Aruna™ bestaat 4 levels and heeft twee hoofd symbolen, en zes ondersteunende symbolen. symbolen uit andere traidties kunnen gebruikt worden in Reiki Vajra Aruna™


Level 1 van Vajra;

* De student wordt schoon gemaakt van van blokkades en negativiteit in de chakra's en de nadi's ( energie banen/meridianen)
* alle chakra's ( van wortel chakra naar kruinchakra) ook de nadi's, de Ida, Punggala en het Sushumna kanaal en ook de palm hand chakra's worden geopend en geactiveerd.
* Daarna wordt de beoefenaar geharmoniseerd met de Reiki Vajra Aruna™ energie.
* Het etherisch lichaam wordt voorbereidt om de Kundalini energie te laten ontwaken bij het volgende level.
* Op dit level heeft de beoefenaar zichzelf en anderen behandeld.

Level 2 (Aruna);

* Hart chakra (Anahata) wordt geopend, net als alle andere chakra's
* Harmonisatie van Reiki Vajra Aruna™ energie wordt 108 keer vergroot.
* Ontwaken van het Kundalini vuur met de minimum positie in de Solar plexus Chakra, en de kundalini energie penetreert het Sahasrara chakra.
* Op dit level 2, krijgt de student het energie symbool van alle chakra's, Mana's en Kala.

Level 3 (Vajra Aruna);

* Alle 72,000 nadi worden geopend en geactiveerd alsmede ook alle 358 kleine chakra's.
* In dit level wordt de energie van de beoefenaar 1.000 keer vergroot ten opzichte van het vorige level.
* De beoefenaar krijgt het symbool van Niyati,Divya en van Prana.
* Het Kundalini vuur bereikt het Anahata Chakra.

Level 4 (Vajra Aruna Master);

* De energie van de beoefenaar vegroot zich 10.000 keer meer voor healing.Practitioner Energi improved to 10,000 bigger times so that for healing to become more effective
* Ajna chakra of derde oog, or third eye, en de meester cel wordt geopend en geactiveerd.
* Het Kundalini vuur bereikt het Sahasrara Chakra.
* Op het MAster level heeft de beoefenaar geleerd om inwijdingen te geven en heeft het Meester symbool Dai ko myo en Vajra Aruna ontvangen.
* De energie wordt steeds krachtiger, zodat de beoefenaar in staat is groetere problemen aan te pakken zoals het reingen van huizen, zuiveren van zwarte magie en dergelijke.