Tibetan Soul star Reiki


Tibetan “Soul Star” Reiki is een modaliteit die onstaan is met symbolen die gechanneld zijn door Master Joni Brestler via haar Tibetaanse spirituele gidsen. Joni werd geinstrueerd om haar derde oog 21 dagen te reinigen door elke dag 20 minuten een wit licht door haar derde oog te laten stromen. Nadien ontving ze het eerste symbool, die haar verbond met de energieën van het hogere zelf, en de energieën die bij die chakra behoorden; ook bekend als de zielester Chakra. Deze drie Chakra's zijn; het hogere zelf of Zielester Chakra, de Universele Chakra voor eenheid en het Kosmische Chakra welke staat voor het bereiken van eenheid in lichaam, geest en, spirit. Het tweede symbool betekend " geest en ziel die samen komen en "eenheid worden". Een jaar later, na het ontvangen van het tweede symbool, channelde Joni het derde symbool gedurende een meditatie. Dit symbool zorgt voor "Kosmische eenheid". Deze energie staat voor het Kosmische Chakra. De symbolen zijn zowel een mooie als krachtige energie. Niet veel later na het laatste symbool, leerde nog twee andere symbolen. Het volgende symbool reinigd de Kundalini energie, welke een belangrijk onderdeel is van spirituele ontwikkeling. Haar gidsen leerden haar toen het Hindi Symbool Om, welke al bekend is. Door verdere medtatie leerde Joni de betekenis en het gebruik van deze symbolen.

Er zijn drie hoofd symbolen, het eerste symbool staat voor het hogere zelf Chakra ( zielester chakra) en wanneer het geactiveerd is, zal het helpen met je steeds in 1 lijn te brengen met de hogere zelf en het assisteren in het een worden met alle multi dimensionale Zelven en het ascenderen van het lagere zelf.

Het is een goede oefening om het hogere zelf symbool dagelijks met elke healings sessie te gebruiken voor clienten. Ze zijn heel krachtig bij het verbinden met je spirit en om een bewuster mens te worden.


Level I Master:


*Chakra's en meditatie met Hogere zelf en zielester Chakra

*Het Ascensie proces

*Meester symbool voor hogere zelf "zielester"

* Hogere Zelf meditatie; esoterische interpretatie; vier kleuren meditatie

*Omgekeerd Hogere zelf symbool

*Symbool voor heling met vreugde

*Meditatie op de zielester Chakra en gebruik


Level 2 Master:


*Meester symbool voor Tao Chakra " eenwording", interpretatie en gebruik

*Symbool om Kundalini energie te reinigen en het gebruik ervan

*Meester symbool voor Kosmisch bewustzijn Chakra

*Palm Master symbool/ Fire Serpent symbool


Level 3 Master:


* " Eenheid" Meester symbool voor belichaming van Kosmisch Chakra ( ook voor channeling, manifestatie en bescherming)

*Om symbool voor belichaming van eenheid

*Meditatie met het Om symbool

* Aangepast Om symbool

*Healing Inwijding

* Water Ceremonie

*Werken met Gidsen en Engelen

* levels van Zelven en meditatie met zelven & symbolen

* Master inwijdingen