schen Li, Tibetaanse Reiki


Je moet Usui Reiki Master zijn om deze afstemming te ontvangen


Tibetaanse Reiki is een prachtig systeem van energetische genezing dat helpt om onze energieën in perfecte balans en harmonie te brengen. Het is moeilijk te bewijzen of te weerleggen dat Tibetaanse Reiki in Tibet is ontstaan, aangezien de symbolen niet uit het Tibetaans Sanskriet komen. De spirituele informatie van de symbolen is echter vergelijkbaar met die in veel oosterse filosofieën.


Tibetaanse Reiki is een systeem van energie die helpt bij het genezingsproces dat zovelen tegenwoordig nodig hebben. In dit Reiki-systeem leer je symbolen die helpen om de chakra's te activeren en te revitaliseren, het derde oog te reinigen en te openen, de chaotische energie in de chakra's in balans te brengen en te kalmeren, de intuïtie te vergroten, het lichtlichaam te versterken en heilzame spirituele entiteiten op te roepen.


Je leert ook over de Tree of Life-meditatie, Usui Master Mantra, Aartsengel Michael's Sword Technique, Healing op afstand en hoe je afstemmingen op verschillende manieren kunt uitvoeren.