U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Totem Reiki

 

 Wat is een totemdier ?

Een totemdier is een krachtdier, wat bij jou is gekomen als spirituele dierenhelper. Deze helper kan jou helen, raad geven of kracht geven. Elk totemdier heeft een specifieke kracht. Zo heeft bijvoorbeeld een leeuw de kracht om leiding te geven, een uil heeft vaak helderziendheid en een raaf het vermogen tot magie. Natuurlijk heeft een totemdier nog meer krachten dan slechts een kracht. Vaak hebben ze meerdere krachten. Een totemdier is een dier wat voor je hele leven bij jou is om je te helpen. JE kan er ook dieren helingen mee geven.

 

Totem Reiki

Totem reiki verbind je met je totemdieren, zodat je deze kunt aanroepen bij reiki sessies. De kracht van  het totemdier wordt dan bij je reiki toegevoegd. Natuurlijk kun je je totemdier, of totemdieren, want je hebt er meerdere ook in meditatie om raad en advies vragen. 

Het is een prachtige inwijding die je samen kan voegen met je reiki, die je al hebt, zodat je nog meer diepgang en de totemdieren daarin mee kan nemen, wat echt een mooie dimensie geeft in je heling. Voor zoverre dat je je totemdieren niet kent, deze leer je kennen tijdens je inwijding, wat echt een prachtige ervaring is..

 

Lestijden: 30 minuten persoonlijk, telefonisch of via afstand
Persoonlijke investering: € 10,- voor de inwijding
Vereiste vooropleiding: Geen
Inclusief: manual 
Certificering: Ja