U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Lighten the load Reiki

 

Lighten the load Reiki is een andere reiki die vooral visualisatie voor healing gebruikt .  Wat het anders en effectief maakt is dat het goed te gebruiken is om oude bagage los te laten, die voor emotionele stress, zorgen en een gevoel van machteloos te zijn in je leven zorg,. Het gebruiken van deze energie bevrijd je van de oude energie en helpt je  om de lading lichter te maken voor een positievere kijk op het leven en een groter geluk.

Wanneer je deze energie samen gebruikt met de violette vlam kun je zeer effectief werken met blokkades die je triggeren en zorgen voor emotionele stress, zorgen, jaloersheid, boosheid, schuld etc. Door het werken met deze energie in combinatie met de violette vlam werk je niet alleen aan het verlichten van je last maar ook aan karma die je weerhoudt van een completer, verlichte, nieuwe jij.

Lighten the load reiki is een simpel reiki systeem, goed te gebruiken in combinatie van andere reiki systemen. Heel eenvoudig in behandelen en in de inwijdings procedure.

 

Lestijden:  op afstand
Persoonlijke investering:  10 euro
Vereiste vooropleiding: Geen
Inclusief: manual 
Certificering: Ja