U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Karuna Ki Reiki 

Karuna is een sanskriet woord  en word gebruikt in boeddhisme en hindoeisme. Het woord Karuna betekend elke actie die gedaan word om het lijden van anderen te verminderen en kan dus vertaald worden als  "compassie in actie" betekend. Wanneer men verlichting ervaart, ervaren zij dat alle wezens een zijn. Daarom is het heel natuurlijk om compassie in actie of Karuna uit te breiden naar alle wezens,zonder onderscheid daarin te maken, omdat we allemaal een zijn. Wanneer we anderen helpen en bijstaan in hun helingsproces zullen alle wezens hiervan voordeel ervaren. Omdat we allen een zijn, is het begrip dat de  Karuna niet alleen uit liefde voortkomt, maar ook omdat het gewoon logisch is. Op dezelfde wijze dat je je eigen wonden zou willen helen, zou je ook de wonden van anderen willen helen. Er wordt ook beschreven in de boeddhistische teksten dat Karuna begeleid moet worden met wijsheid om effect te hebben.

Karuna is de motivatie van alle verlichte wezens, die bezig zijn om het lijden op aarde op te heffen. Zij sturen continu oneindige hoeveelheid helende energie en leiding naar ons, maar helaas is kan niet iedereen dit ontvangen. Wanneer je Karuna in jezelf ontwikkeld, help je niet alleen anderen maar word je ook meer ontvankelijk voor de Karuna die gestuurd wordt door de verlichte wezens. Hierdoor nemen je helende capaciteiten enorm toe. Karuna ki reiki opent je om meer samen te werken met de verlichte meesters. De verlichte meesters op aarde, als wel in spirit.

Karuna Ki is een energie gericht op compassie en heling. Het is de verbinding met het "hart " van Reiki voor de heling van het universum.

Dit prachtige reiki systeem is een vervolg op Usui reiki en Karuna Reiki, met als verschil dat Karuna Ki. Karuna Ki wordt neergezet als de vierde graad van Reiki, op de schaal van Usui reiki 1, 2 , 3 waarin Karuna Ki het vierde niveau is. Het beslaat ook de derde band van Reiki.

 

Karuna Ki leert drie graden, Eerste graad, tweede graad en de Mastergraad.

Karuna reiki eerste graad leert je de eerste vier symbolen en word je hierin ingewijd. Daarna leer je hoe deze symbolen te gebruiken in behandelingen. Je leert werken met chanten en tonen en het helen van je shaduwzijde.

In de tweede graad leer je de tweedegraads karuna ki symbolen en word je hierin ingewijd. Je leert hoe je deze symbolen kunt gebruiken en integreren met je gebruikelijke reiki symbolen.

In de derde graad, de meestergraad leer je hoe je les geeft, hoe je de informatie van de symbolen goed doorgeeft en het inwijdingsproces.

 

Lestijden: 9.00-16.00  of op afstand
Persoonlijke investering: € 75,- per graad. Er zijn drie graden.
Vereiste vooropleiding: Usui Reiki Master
Inclusief: Manual 
Certificering: Ja