U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Imara Reiki

 

Imara reiki is een prachtige en hele krachtige reiki vorm, die zich richt op het oplossen van karma, vast gewortelde blokkades. Het bekrachtigd energetische verbindingen met andere wezens. Imara reiki is een reiki die boven Karuna Ki band zit en is alleen mogelijk voor Reiki Masters.

Imara Reiki richt zich op het creeren en bouwen aan sterke verbindingen met met spirituele gidsen en de toegang tot herrineringen van dit leven en andere levens van zowel de reiki beoefenaar als de client. Imara reiki richt zich op het verminderen en helen van psychologische effecten van negatieve ervaringen, actie's en karma. Imara reiki is erg effectief in het helen van trauma's uit andere levens en diep onderdrukte emotie's en blokkades. Deze reiki kan heel gericht gebruikt worden op diep gewortelde, onderdrukte en begraven emotionele, spirituele of mentale trauma's. Het werkt erg goed op het openen van blokkades in bepaalde chakras die maar moeilijk vrij komen.

 

Imara reiki gebruikt geen symbolen. De behandelmethode en inwijdings procedure zijn sterk vereenvoudigd. 

Lestijden: 9.00-16.00  
Persoonlijke investering: € 50,- voor de mastergraad
Vereiste vooropleiding: Usui Reiki Master of Master in andere stroming Reiki
Inclusief: manual 
Certificering: Ja