Ma'heo'o Reiki


Ma’heo’o Reiki wordt uitgesproken als Mah-hay-oh-oh Ray-Key. Ma'heo'o is Cheyenne (een Indiaanse taal) voor Grote Geest, of God. Ma'heo'o Reiki combineert de elementen aarde, lucht, water en vuur met de Grote Geest om genezing in de menselijke conditie effectief te activeren en te bevorderen. Dit systeem is eenvoudig maar krachtig en kan door iedereen worden gebruikt.

Er zijn zeven symbolen die in dit genezingssysteem zijn opgenomen. De eerste vier vertegenwoordigen de vier elementen en stellen ons in staat om ons te verbinden met en de energie van Moeder Aarde te kanaliseren. Gecombineerd met en geactiveerd door de laatste drie symbolen van Great Spirit, wordt dit een zeer krachtig systeem. Het zorgt voor een groot vermogen om energie te kanaliseren door gebruik te maken van genezing, licht en kleur. Ma'heo'o Reiki bevordert een hoger intellect, geaardheid, een gevoel van kalmte, vrede en ontspanning. Dit systeem combineert de zachtheid van Reiki met de rauwe kracht van de aarde-elementen. Ma'heo'o Reiki kan je in contact brengen met je spirituele totems, je je heilige naam geven en je lichaam in balans brengen met de vier elementen van de aarde.

Er zijn 3 afstemmingen betrokken bij Ma'heo'o Reiki. De eerste twee zorgen voor een betere verbinding en een verhoogd gevoel van de elementen via Moeder Aarde. Niet alleen laten de symbolen harmonie toe van de elementen van Moeder Aarde, ze laten harmonie toe van de elementen aangezien ze betrekking hebben op de menselijke conditie. Het derde is het Master-niveau dat je verbindt met Great Spirit; waardoor je de kracht van de aarde en de geest kunt gebruiken om het licht effectief te gebruiken, omdat het je genezing van binnenuit faciliteert, bevordert en activeert.

Ma'heo'o Reiki is een nieuwe vorm van Reiki-genezing die niet uitsluitend afhankelijk is van Tibetaanse of Sanskriet leringen, maar die een meer op de aarde gebaseerde benadering van genezing vereist. Het is een geheel op zichzelf staand systeem, maar is vergelijkbaar met traditionele Reiki doordat beide systemen gebruik maken van specifieke symbolen en technieken. Beide systemen gebruiken ook energie-afstemmingen als middel om de trillingsenergieën door te geven van leraar op leerling. Reiki, in Japan, is een algemene term die wordt gebruikt om vele soorten genezing en spiritueel werk te beschrijven. Het is niet exclusief voor het systeem dat bekend staat als Usui Reiki. Reiki wordt in de naam van dit systeem gebruikt om een spiritueel genezingssysteem aan te duiden dat gebaseerd is op op aarde gecentreerde technieken, ontworpen om een gevoel van eenheid met de hele schepping teweeg te brengen.