U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Mijn missie :

Mijn passie is hoog gevoelige mensen te laten zien waar hun kracht en kwaliteiten liggen en hen te helpen zichzelf te zien zoals ze zijn zodat zij vrij zijn het leven te leven dat zij werkelijk wensen.

Door anders naar jezelf te kijken kan je zien dat in wat jij dacht dat een blokkade in jou was, werkelijk je kracht is. Van daaruit kun je de liefde voor jezelf weer voelen en ook voor de ander.

 

Mijn visie :

Ik geloof dat ieder mens uniek en volmaakt is, precies zoals hij of zij is. Ik geloof dat elk mens op aarde is gekomen met een missie en dat de manier waarop zij zijn uniek en precies passend is voor die taak.

Ik geloof dat de verbinding met de bron en met alles om ons heen een natuurlijk vermogen van de mens is. Ik geloof dat de essentie van de bron, ieder mens, ieder dier, elk mineraal of edelsteen onvoorwaardelijke liefde is.

Ik geloof dat we allemaal met elkaar verbonden zijn, er geen afscheiding is tussen ons als mensen of de bron. Ik geloof dat we in die verbondenheid met elkaar, elkaar spiegelen omdat alles een reflectie is van onszelf.

 

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze kenmerkt zich door vertrouwen en liefde. Ik ga uit van het goede in de mens en dat wanneer dingen niet werken dit komt door onmacht en niet door onwil.

Hierbij werk ik op helende wijze met mijn heldere vermogens en de onvoorwaardelijke liefde van de bron, door de Theta healing® techniek. Daarbij zet ik zijdelings mijn kennis over spiertesten in.