Van kleins af aan was ik hoog sensitief en mediamiek ( helder voelend, helder horend, helderziend, helder wetend, helder proevend en helder ruikend) Ik had als kind van nature een verbinding met de bron en ik kon communiceren met alles om me heen. Doordat ik begon te zien dat andere mensen deze verbinding kwijt waren geraakt, begon ik te ervaren dat mensen ergens anders op gericht waren.

Ik raakte gefascineerd in transformatie technieken en zodoende breed geschoold in hoe je je leven kan transformeren van waar je tegen aanloopt naar kracht. Ik leerde zien dat blokkades niet bestaan. Deze zijn in je leven om je te helpen kwaliteiten te ontdekken en een diepere expressie van ZELF neer te zetten. Wat wij op aarde problemen noemen, zijn werkelijk groei kansen en gaandeweg ging ik heel anders tegen leven aan kijken.

Vele mensen die helpend zijn, of juist erg veel weerstand bieden in je leven, zijn in je leven vanwege ziele afspraken, die samen gemaakt zijn als zielen om elkaar door helpend te zijn of juist weerstand te bieden, jou te helpen in je kracht te komen. Veelal van wat je ervaart op aarde is illusie d.w.z. door jou neergezet om je kwaliteiten te ontdekken, neer te zetten en het ZELF uit te drukken. Het is de kunst om te kijken naar wat er speelt in je leven, dit om te draaien naar kracht door te kijken wat je positief van leert.

Als mensen zijn we in deze fysieke realiteit om in meesterschap te komen d.w.z Fysiek meesterschap ( Jij bent niet je lichaam/ Je bent onsterfelijk ) emotioneel meesterschap ( jij bent niet je emotie), meesterschap mentaal ( je bent niet je gedachten ), spiritueel meesterschap ( jij bent niet je energie ) De waarheid is, je bent veel meer dan deze niveaus. Jij bent oneindig licht bestaand uit onvoorwaardelijke liefde, deel van de Bron. Vanuit deze fysieke ervaring is de zin van leven dus expressie van je ZELF ! En dan wel het hoogste deel van ZELF ( dat wat je werkelijk bent, wat liefde is )

Van alle technieken die ik geleerd heb en die ik nog steeds gebruik en inzet, heeft Theta Healing mij het meest geraakt. Theta Healing heeft mij diepgaand geheeld en ik heb hierin mijn passie en pad gevonden.

Van hieruit ben ik mij verder gaan ontwikkelen in Yoga en meditatie, wat nu een plek heeft ingenomen in mijn levensstijl maar ook in het lesgeven. Tevens ben ik me gaan ontwikkelen in paganisme en daarin heeft Druidisme & Groene hekserij zich ook steeds meer gesetteld in mijn levensvisie en levensstijl.

Mijn praktijk ontwikkeld zich nu meer en meer ook naar channeling, mediumschap, maar wel in de breedste zin van het woord. Want als je met Theta healing® werkt, ben je een kanaal/ medium van de Schepper. Wanneer je met engelen werkt ben je een kanaal en medium van de engelen. Wanneer je met overledenen werkt, op actieve wijze ben je een mentaal medium en zo kun je ook healing door geven , wat passief mediumschap is van de spirituele wereld.

Vanuit mijn hart, was er altijd de diepe wens een fysieke plek te creeren waar mensen welkom zijn om te zijn, te verbinden en te ontwikkelen. Een plek waar je echt welkom bent. Deze plek is nu gerealiseerd in ons gezamelijke Bewustzijn Centrum Sadhana in Enschede.

Ik ben geregistreerd op de website van Vianna Stibal; www.thetahealing.com Mijn eigen certifcering en profiel als Theta Healing® Teacher kun je vinden via de website van Vianna Stibal;https://www.thetahealing.com/theta-specialist-profile.html?id=47402

Ik ben gecertificeerd in Theta -healing®:

Basis
Advanced
Dig Deeper
Game of Life
Manifest Abundance
Soulmate
Rhythm to a perfect weight
Planten
Dieren
Intuïtieve anatomie
Wereld relaties
DNA3
Planes of Existence
You and your significant other
You and Creator
You and your inner circle
Crystal Viewing


Basis instructor
Advanced instructor
Dig deeper instructor
Manifest Abundance Instructor
Soulmate Instructor
You and your significant other Instructor
You and Creator Instructor

Plant Instructor
Dier Instructor
Rythm Instructor
Wereld relaties Instructor

Tevens verbonden aan de promogroep Theta Healing Nederland.

Judith van de Moesdijk
Theta Healing® Healer- Reader -Teacher
Celtic Reiki Master- Shamballa - Lightarian Reiki Master
Angel Healing® Teacher
Mentaal Medium/ Healing Medium

In opleiding voor Raya Yoga docente.

 Leeg tekstblok