Rays Extensions

Uitbreiding van het groepsbewustzijn

De Opgestegen Meesters begeleiden ons door dynamische, energieke speeltijd die onze mogelijkheden uitbreidt om deel te nemen aan onze Nieuwe Wereld en een kerngevoel van geluk te ervaren. De Ray Extensions hebben vereisten. Lees hieronder de lijst met benodigde programma's.

Lightarian Rays Extensions bereiden degenen voor die uitgelijnd zijn met de Nieuwe Aarde energieën – de dynamische energieën die nu aanwezig zijn en doorgaan zich te downloaden en uit te breiden.

Hun doel? Om ons handvatten te geven terwijl we leren beheersen

Navigeer door de energieën van de Nieuwe Aarde en manifesteer het Licht en de Goddelijke Wijsheid voor het hoogste doel

Verhef de samenleving door het menselijk bewustzijn te stimuleren door ons eigen Wezen te verheffen met deze Opgestegen Meesters

Veranker vreugde in onze cellen en energetische systematiek, zodat we geluk kunnen ervaren vanuit onze kern

Herstel door middel van ziels ascentie en descensie, terwijl we samenwerken met de aarde en galactische bronnen.

Wat zijn de voorwaarden voor de Lightarian Ray Extensions?

De Lightarian™ Ray Extensions vereisen het volgende om op het niveau van Leraar te worden ontvangen:

Angel Links

Lightarische™ stralen

Lightarian™ Reiki OR Lightarian™ Ascension Bands

Lightarian™ Purification Rings

Lightarian™ Gateway

Lightarian™ AngelLink-extensies

De Lightarian™ Clearings zijn voor degenen die de aantrekkingskracht voelen om ze te ontvangen. Je hoeft de Lightarian™ Clearings niet te hebben ontvangen voor het Lightarian™ Ray Extensions programma

Het Lightarian Rays Extension™ programma wordt aangeboden om Lichtwerkers voor te bereiden die uitgelijnd zijn met de nieuwe aarde energieën, die zich verankeren in onze aarde door Gaia's Ascentie proces. De verschuiving van de polariteiten naar het Al Dat Is blijft ons de mogelijkheid bieden om te werken met de dynamische energieën die nu aanwezig zijn.

Er is een selectieproces dat plaatsvindt bij dit soort werk. De programma's creëren een energetisch anker en trekken degenen aan die op één lijn zitten met hun werk.

Je weet of dit programma iets voor jou is. Terwijl je door alle Lightarian-programma's reist om op dit punt te komen, zal er een gevoel zijn dat je wordt getrokken. Als je de aantrekkingskracht voelt, zijn we vereerd om je te ondersteunen op je Ascentie/Hemelvaartsreis met Opgestegen Meesters Lanto, Lady Nada en Lady Leto. Dit programma wordt aangeboden in drie afstemmingen en is ter voorbereiding op ons uiteindelijke programma.

Deze drie Opgestegen Meesters richten zich op de laatste fase van persoonlijke spirituele ontwikkeling ter voorbereiding op het Lightarian Gaia's Grid programma. Zoals we weten, heeft elk van de Opgestegen Meesters een dominante focus of thema voor hun werk .

Voor verheven Meester Lanto is het thema vreugde, en zijn belangrijkste focus in het werken met het menselijk bewustzijn is lange tijd geweest om de weg van wijsheid te stimuleren. In de loop van de eonen van tijd is het menselijk bewustzijn hier doordrenkt,

Lanto heeft incarnatie-ervaringen gecreëerd om het verhogen van de spirituele vibratie van de mensheid te ondersteunen. Deze ervaringen hebben hem goed voorbereid om diegenen te dienen die steun zoeken op het Aardse vlak voor het manifesteren van het Licht en de Goddelijke Wijsheid voor het hoogste doel door middel van deze Lightarische Straal Uitbreiding Niveau Een afstemming.

Voor Lady Nada is het thema geïnspireerde dienstbaarheid, en haar belangrijkste focus in het werken met het menselijk bewustzijn is lange tijd geweest om het verheffen van de samenleving te stimuleren. Door de eeuwen heen

is het menselijk bewustzijn hier doordrenkt, Lady Nada heeft incarnatie-ervaringen gecreëerd om het opheffen van deze spirituele vibratie in de mensheid te ondersteunen. Deze ervaringen hebben haar goed voorbereid om diegenen te dienen die ondersteuning zoeken op het Aardse vlak voor het manifesteren van het Licht en de Goddelijke Wijsheid voor het hoogste doel door middel van deze Lightarische Straal Uitbreiding Niveau Twee afstemming.

Ten slotte is het thema van Lady Leto ziels ascentie, en haar belangrijkste focus in het werken met het menselijke Bewustzijn is lange tijd geweest om degenen het pad van ascensie, alchemie te leren en hoe ze veilig het fysieke lichaam kunnen verlaten en opnieuw kunnen betreden wanneer ze dat willen. Lady Leto weet dat het onderwijzen van astrale projectie of zielenreizen ons helpt om ons ware zelf beter te leren kennen en Goddelijke Wijsheid naar het aardse vlak te brengen. Lady Leto combineert wetenschap met spiritualiteit om alles te onderwijzen dat voorbij het driedimensionale bewustzijn gaat. Net als Lady Nada wil Lady Leto haar gaven gebruiken om de samenleving als geheel te verheffen. De samenleving verheffen door onze persoonlijke vibraties creëren het rimpeleffect van het verhogen van de vibraties van degenen in onze persoonlijke kringen. Dit proces van ascensie creëert direct een hogere zelfdescensie als we deze hogere vibratie verankeren door onze ziele-ascentiereizen naar ons fysieke zelf en de Goddelijke Wijsheid hier op het aardse vlak uitbreiden.

Je zult merken dat alle drie de niveaus het groepsbewustzijn ondersteunen. We bevinden ons op een punt in onze geschiedenis waar het verheffen van onszelf wereldwijd wordt opgeheven. Het Web van Licht waarnaar we hebben verwezen in onze communicatie met de Lightarian-gemeenschap is op dit moment cruciaal. Deze afstemmingen zijn voor degenen die zich aangetrokken voelen om deel uit te maken van dit Web van Licht.

Lestijden: 30 minuten persoonlijk, telefonisch of via afstand
Persoonlijke investering: € 200,- leraren opleiding
Vereiste vooropleiding: Angel links, Angel links extensions, Purification Rings, Lightarian Reiki of Ascensions Bands, Rays en Gateway
Inclusief: Manual en registratie bij Lightarian Institute, Amerika
Certificering: Ja Wachttijd: 7 dagen