Lightarian Gateway Advanced™


THE LIGHTARIAN GATEWAY PROGRAM ™ biedt training voor de navigatie door andere dimensionale lagen, waarbij je werkt met de kristallen schedel, de blauwe vlam van heelheid en het kristallen grid en de interactie met verschillende Meester buitenaardse en serafijnse groepen.


THE LIGHTARIAN GATEWAY PROGRAM ™ houd in:


• Gebruik en uitbreiding van de kristallen schedel en de blauwe vlam van heelheid, ontvangen in het Purification Rings programma.
• Hercoderen van het lichaam op cellulair nivo welke zal dienen om je beter te kunnen laten werken met energetische vibraties en het kristallen grid.
• Aanpassingen in je energetische veld, inclusief het eenheids hartchakra.
• Samenwerking met verschillende Meester buitenaardse groepen en Serafijnse groepen zodat je makkelijker kan navigeren door fysieke realiteit en interdimensionale realiteiten.


The Crystalline Gateway Programma faciliteert de uitbreiding in je energetische veld. De inwijdingen die je ontvangt door de levels twee tot zes lijnen je uit met het kristallen raster die gecreëerd wordt binnen je lichamelijke energie veld,Hhet kristallen grid van de aarde en soortgelijke rasters in andere dimensies.
Terwijl je de gateway inwijdingen ontvangt, zul je merken dat je in staat bent te manifesteren, door niet alleen bepaalde rituele handgebaren of bepaalde woorden maar door je energie vibratie te veranderen naar de vibratie van wat je wenst.


Het steeds meer een Lightarian worden en meer spiritueel geïnvesteerd te zijn in leven kan de volledige kracht van licht in je leven brengen. Terwijl je spirituele ontwikkeling versneld, is er een natuurlijke vooruitgang naar persoonlijke transformatie, verhoogde vibratie en meer bewustzijn. Je kan een sterkere verbinding ontwikkelen met je hogere zelf.


Wezens van andere sterrenstelsels, dimensies en energetische samenstellingen hebben uitgereikt naar ons om ons te helpen en ondersteunen in onze menselijke wereldwijde transformatie. Aspecten van twee Serafijnse groepen-Serafijnen C en Serafijnen K- samen met de Meester buitenaardse energieën van de Acturianen , Sirius, Pleiaden en andere dimensionale wezens zijn naar voren getreden om de mensheid manieren te laten zien om nieuwe dimensionale realiteiten te openen, het verbeteren van de verbinding van het fysieke lichaam met het kristallen grid en het verbeteren van je relatie met anderen op het aardse laag. De aandacht ligt op het hercoderen en het faciliteren van cellulaire codering in het fysieke lichaam.


LEVEL 1 – THE LIGHTARIAN CRYSTALLINE GATEWAY is een bewustwording van een groter besef van wie je bent en je doel hier op dit moment. Zo simpel als t kan lijken, het ontwikkelen van bewustzijn , helderheid en een begrip van deze twee fundamentele aspecten van leven zijn de kern van het spirituele bewustwordingsproces die versneld en verbeterd zal worden wanneer je de Christaline Gateway ontvangt.


LEVEL 2 – THE RUBY GATEWAY is geïnspireerd door de Acturianen. Het richt zich op het inbrengen van de kwaliteit om voort te brengen, transformeren en materialiseren wat er op de aardse laag is door het uitbreiden van de brein capaciteit en zijn verbinding met het eenheids hartchakra. De Acturianen zullen de kwaliteit van de kristallen schedel uitbreiden door zich te richten op de somatosensory cortex van de hersenen, welke zintuiglijke input van verschillende systemen verwerkt in het lichaam die gevoelig zijn voor aanraking. Terwijl je hersenen uitlijnen met je lichaam, zul je in staat zijn om kwaliteiten te ontwikkelen die minder afhankelijk zijn van de fysieke, zintuigelijke input en meer op de energetische golflengten en verschillende vibraties in het lichaam en op de aardse laag.


LEVEL 3 – THE BLUE APATITE GATEWAY – is geïnspireerd door de Sirianen. Het richt zich op het fijn afstellen van je persoonlijke vibratie en het inbrengen van de kwaliteit tot samenwerken en verbinden met eenheid in het lichaam. De Sirianen zijn naar voren gekomen om verder te bouwen op het werk van de serafijn K groep door informatie en ondersteuning te bieden over het verbinden en harmoniseren van cellen in het lichaam. Van Serafijnen K en het Purification rings programma heb je de gouden noten in je keel chakra ontvangen om je helpen om meer in harmonie te komen met de aardse laag. The Blue Apatite Gateway inwijding zal dit geschenk bekrachtigen, uitbreiden en uitbouwen. Gelijk aan een magnetische kracht , zullen we werken met de concepten van uitlijning van gebeurtenissen, het uitlijnen van de samenkomst van individuen, en ideeën.Onze intentie is om je te helpen om groepsinspanningen te verheffen.


LEVEL 4 – THE WHITE SAPPHIRE GATEWAY – De Pleiaden zijn naar voren gekomen om ons energetische ondersteuning te bieden gedurende ons werk met de White Saphire. De dichtheid van de White Saphire is bijzonder belangrijk, omdat het goed werkt met de kristallen schedel en de kruinchakra. Het zal zich verbinden met de kristallen die je hebt ontvangen de levels 1-3 van het gateway programma. De energie zal stromen van de white Sapphire naar de kristallen schedel, naar de diamant naar de blauwe apatieten, naar de robijnen, die het downloaden van kennis mogelijk maken. Deze downloads zullen informatie bevatten over hoe onze cellen zich kunnen gedragen, zodat t mogelijk wordt om met meerdere dimensies te werken. Kennis van andere dimensies wordt benadrukt in dit level.


LEVEL 5 – THE CITRINE QUARTZ GATEWAY – is een inwijding geïnspireerd door de energieën van de engelen van de 7de en 8ste dimensie. Hoewel ze geen actuele naam hebben, hebben we de toestemming gekregen om ze de Aurora Groep te noemen. Ze zullen zich richten op de fijn afstelling van je persoonlijke vibratie en het in brengen van de kwaliteit om onderscheid te maken en je te bewegen door de dimensies.


LEVEL 6 – THE GEM GRID GATEWAY – de Aurora groep en de Serafijnen zijn naar voren gekomen om ons energetische ondersteuning te bieden terwijl we bezig zijn om het lightarian kristallen grid te activeren. In dit level krijg je de mogelijkheid on je te verbinden met soort gelijke wezens rondom de aarde en in andere dimensies zonder op dezelfde plek te zijn. Je zult een interdimensionale wezen worden in de puurste vorm.


Voowaarden : Angel links, Purification Rings, Lightarian Reiki of de Ascencion Bands


De lightarian Reiki of Ascencion Bands zorgen ervoor dat je meer met je fysieke lichaam verbindt. Dit Ascensie, descentie programma, welke ook je hogere zelf dichter bij je lichaam brengt, verwijdert polariteit en opent de weg naar herkennen en werken met andere dimensies op de aardse laag.


Het Lightarian Gateway programma bouwt hierop voort.


Lestijden: 30 minuten persoonlijk, telefonisch of via afstand
Persoonlijke investering: € 400- voor leraren .
Vereiste vooropleiding: Angel links, Purifiaction Rings en Ascension Bands of Lightarian Reiki
Inclusief: Manual en registratie bij Lightarian Institute, Amerika
Certificering: Ja Wachttijd: 7 dagen