Ascension Bands.

De Lightarian Ascension Bands zijn ontwikkeld om de mensheid meer bewust te malen voor de acht hogere vibrationele banden van de helende ernegien van Buddha, om ons te assisteren wanneer we in een nieuwe fase komen van ons bestaan, om ons heling te geven, om onze vibratie te verhogen en om je voor te bereiden om een deel te worden van het nieuwe menselijke ras.

De acht banden van de helende buddha energieën zijn elk aanzienlijk hoger in vibratie. Ze assisteren jou in de voorbereiding van je transformatie van je persoonlijke ascencie proces, jou mee nemend naar aanzienlijk hogere persoonlijke vibrationele niveaus.

De focus van de Lightarian Ascension Bands™ is de heling van je etherische velden en fysieke lichaam door jou in een natuurlijke balans met je zelf,anderen en je omgeving te brengen. De helende energien creëren een stimulatie en versnelling van je helende kwaliteiten, die je terug brengen in een natuurlijke staat van balans op alle gebieden van je leven.

Je hartchakra zal geopend worden en een activatie van een of meer bepaalde chakra en subtiele lichamen vindt plaats gedurende elke afstemming.Door het ontvangen van deze afstemmingen en het werken met de Lightarian Ascension Band™ energieën zal je vibratie dramatisch verhogen, waardoor er veranderingen op alle niveaus van je wezen plaats gaan vinden, zodat er energetische helderheid zal ontstaan. Ze zullen je ook hogere niveaus van bewustzijn laten zíen en je verbinding met pure, hogere vibrationele leiing en steun mogelijk maken zodat je geholpen wordt meer bewust te worden van het oneindige, goddelijke wezen dat je werkelijk bent.

Door de Lightarian Ascension Bands™ afstemmingen worden verschillende niveaus van heling en de verhoogde vibratie gestimuleerd terwijl je kwaliteiten en meesterschap voor het door geven van heling worden uitgebreid naar hogere, vibrationele frequentie. Diverse kwaliteiten en talenten kunnen gaan manifesteren en je zult waarschijnlijk een grote gevoel van spirituele gratie ontdekken in je leven, omdat er meer licht in je wezen aanwezig is. Je zult meer en volledig gaan openen naar hogere, innerlijke wijsheid. Wanneer je door de verschillende niveaus van de Lightarian Ascension Bands™ gaat , ervaar je een energetische versnelling binnen de diepere niveaus van je Zelf.

Je hoeft niet op een reiki pad te zijn om deze afstellingen te kunnen ontvangen. Iedereen kan de Lightarian Ascension Bands™ ontvangen zonder voorwaarden. Dit programma is ontwikkeld voor iedereen die zichzelf wenst te ontwikkelen of bezig is op een ascentie pad.

Elk niveau versnelt op dramatische wijze je persoonlijke heling en verhoogt je vibratie nog meer, zodat je beschikking krijgt over meer verfijne en hogere vibrationele energieën en verbreed en ontwikkeld je energetische verbinding met verheven meester Buddha.

Level I creëert een opening naar buddhas energieën Je kan dit zien als het aanzetten van je energetische circuit, waardoor je een kanaal kan zijn voor deze energieën.

Level II helpt je dramatische veranderingen aan te brengen in je kwaliteiten om je te verbinden met etherische wezens zoals je gidsen, verheven meesters, aartsengelen en je hogere zelf. Je zult ontdekken dat je intuïtieve kwaliteiten verder ontwikkelen. Je zult een shift ervaren in je gevoel van zelf en spirituele transformatie.

Level III introduceert het ascensie/ descentie proces, welke het proces is van schoonmaken, loslaten en het transformeren van de dichtheid van je fysieke wezen zodat je hogere zelf meer kan indalen in je fysieke lichaam. Wanneer we beginnen te ascenderen laten we de dominantie invloed van het mentale lichaam over ons dagelijks leven los. We gaan door het proces van overgeven en loslaten van ons ego om ruimte te maken zodat ons spirituele lichaam kan in dalen. Onze hogere chakras en lagere chakras worden geactiveerd terwijl ze integreren met elkaar.

Level IV introduceert de energieën van moeder aarde en creëert een blijvende verbinding met de ondersteunende energie van Gaia ( Moeder aarde) om een uitbreiding te creëren in helingswerk. Gaia is uitgenodigd in de goddelijke buddha ruimte om te assisteren om een breed, ondersteunend helend platform te creëren.

Level V breidt de hogere banden en vibrationele bewustzijn van de buddhaenergieën verder uit en nodigt de godheid energieën uit om deel te nemen in je afstemmingsproces, die je van krachtige en liefdevolle paraplu voorziet.

Level VI geeft je de hoogste, vibrationele, helende buddha energieën die beschikbaar zijn voor de mensheid. Je krijgt beschikking over de laatste vibrationele band vanenergieën die je verbindt met de hoogste niveaus van de verheven meesters energieën. Je zult kennis maken met verheven meester Sananda en de goddelijke helende kamer die de ruimte creëert voor krachtige soms wonderbaarlijke heling op fysiek niveau.

Persoonlijke investering: € 400,- Vereiste vooropleiding: Geen Inclusief: manual en registratie bij Lightarian Institute, Amerika Certificering: Ja Wachttijd :21 dagen.