Angel links Extensions

Via het Lightarian Angel link programma, heb je al het simpele, maar effectieve karakter leren kennen van deze manier van werken met de engelen.

Het proces en de procedure van het Lightarian Angel link Extension Programma zal op dezelfde manier werken als bij de Angel links, echter totaal verschillend in de belangerijke aspecten van het verankeren van je persoonlijke verbinding met deze specifieke Aartsngelen, die naar voren zijn gekomen om jou te ondersteunen op je reis en je voor te bereiden op je toekomstige werk met ons geavanceerde programma die via het Lightarian instituut nog uit komt.

De Angel link Extensions.....ondersteunt je met goddelijke heling, verlicht je weg ,stimuleert je creative expressie, maakt al je communcatie effectiever.

Aartsengel Ariel

Ariel helpt je een diepere verbinding te ervaren met de natuur, terwijl ze je begeleidt naar hogere vibrationele wezens. Als je problemen hebt met het ontdekken van je levensmissie, dan zal Aartsengel Ariel je helpen met het bereiken van je volledige potentieel, of dat nu een nieuw begin voor jou is om mijlpalen bereiken binnen het pad waar je al op loopt. Ze zal je helpen met al je aardse verlangens.

Aartsengel Jophiel

Jophiel draagt het vlammende zwaard om door illusies en persoonlijke illusies heem te snijden, terwijl ze je waarheid en wijsheid brengt. Door met haar te werken, zal je hulp ontvangen in iedere situatie die om helderheid van geest en perceptie vraagt. Ze doet dit terwijl ze je helpt meer vreugde te ontdekken, om je leven op te lichten. Ze assisteert je met vertragen, zodat je meer rust in je leven ervaart, heelt negativiteit en chaos en nodigt alternatieve mogelijkheden in je leven uit.

Aarstengel Chamuel

Chamuel helpt je om vrede in de wereld te brengen en naar je relaties. Hij zal je helpen m lagere negatieve vibraties te overwinnen in alle aspecten van je leven. Aartsengel Chamuel zal je helpen je verlangens te ontdekken, je persoonlijke vibratie verhogen en dat wat je wenst in je leven te aan te trekken. Chamuel zal je helpen een relatie te repareren of misverstanden en om sterkere funderingen te bouwen, zodat ze gezond, betekenisvol en blijvend zullen zijn.

Aartsengel Metatron

Metatron’s dominante thema is kosmische wijsheid, of het nu gebruikt wordt voor energie balanceren of spirituele groei. Je kunt hem aanroepen als je de kloof wilt overbruggen tussen hemel en aarde. Aartsengel Metatron zal je helpen te acclimatiseren in ascensie veranderingen, balanceert je aura, helpt toegang te krijgen tot je hogere zelf, en het kunnen aanpassen aan energetische veranderingen in je leven. Hij zal je helpen beter af te stemmen op je geest en in je kracht te gaan staan.

Aartsengel Sandalphon

Sandalphon heeft een diepe verbinding met het kristallijne raster en Moeder aarde en ze kan je assisteren met de verbinding met je innerlijke spirituele wereld. Aartsengel Sandalphon zal je emotioneel versterken zodat je beslissingen kan maken zonder je over te geven aan angst of onzekerheid. Aartsengel Sandalphon heelt met muziek, en ze zal je energische vibratie veerhogen door gebruik te maken van muziek noten.

Aartsengel Raziel

Raziel’s dominante thema is heling van de geest, ongeacht waar of wanneer de pijn is begonnen. Door met Aartsengel Raziel te werken, zal je zelfbewustzijn ontwikkelen en een diep begrip van je eigen kracht. Hij kan je helpen voorbij je fysieke zintuigen te zien en de kennis van je hogere zelf aan te boren. Aartsengel Raziel zal je helpen hogere niveaus van spiritueel bewustzijn, paranormale vermogens en intuïtieve vermogens te ontwikkelen.

Deze zes op inwijding gebaseerde linken met de Aartsengelen , werken op dezelfde manier als de eerste Angel links. Samen vormen ze een effectief engelenteam waarmee je helingen voor jezelf en anderen kunt doen, alsmede je eigen groei en spirituele groei kunt versnellen. Via de Angel links kun je sneller en effectiever verbinden met deze aartsengelen om leiding, boodschappen en heling te kunnen ontvangen. Ik heb ze zelf ervaren als een behoorlijke uitbreiding in het gevoel van onvoorwaardelijke liefde naar mezelf, anderen en de wereld.

Lestijden: 30 minuten persoonlijk, telefonisch of via afstand

Persoonlijke investering: € 45,- per deel voor cliënten. Voor leraren bijkomende kosten 100,- voor Manual en registratie

Vereiste vooropleiding: Angel links Inclusief: Manual en registratie bij Lightarian Institute, Amerika.

Certificering: Ja