Ben je een lichtwerker of Heler en wil je graag met energie werk aan de slag? Heling channelen, channelen van engelen en je eigen vibratie verhogen ? Dan is de Lightarian opleiding wat voor jou! Light Flow is de enige aanbieder in Nederland die de gehele opleiding binnen Lightarian aanbiedt. Lightarian bereid je voor om een channel te worden van energieen van liefde, eenheid.

Lightarian is een gehele opleiding, waarvan je ook aparte blokken kunt kiezen. wil je echter goed met Lightarian kunnen werken, dan raad ik aan te kiezen om veel of alle blokken van Lightarian te doen.

Hoe ziet de opleiding eruit??

Je kunt beginnen met De Angel links, de Rays of Lightarian Reiki of Ascension Bands. Klik even op de kopjes om te lezen over het programma. Na deze programmas kun je in de afbeelding zien, hoe je de opleiding verder kunt vervolgen.

Daarbij kun je Lightarian Reiki als blok kiezen of Ascencion bands als de helende energie waarmee je werkt.

Lightarian Reiki

Dit Reiki systeem werd door gegeven vanuit de hoogste celestijnse gebieden en op het niveau van de Verheven Meesters in dit geval in het bijzonder het gebied van verheven meester Boeddha. Het Lightarian Institute heeft methoden ontwikkeld, om de mensheid te ondersteunen op weg naar een verhoogde staat van Zijn, met als uiteindelijke doel de hemel op aarde te brengen.

Doorgaans vinden onze groeiprocessen op een hele natuurlijke manier plaats, maar als Lightarian Reiki Master ga je je actief, effectief en met groeiende snelheid en toenemend bewustzijn bezighouden met je eigen spirituele verheffing en het planetaire verheffingsproces. Je verlaat hierbij op vrijwillige basis, uit vrije wil het Pad dat zich op natuurlijke wijze zou ontvouwen en je stapt bewust en vol overgave en vertrouwen in de wereld van Licht, waarbij je met enthousiasme en vreugde alle kansen aangrijpt die je krijgt aangeboden in het leven welke jou verbinding verdiepen en versterken met de Boeddha energie en de celestijnse sferen om jezelf en zo ook de wereld dienend te ondersteunen bij het Grote Celestijnse Plan. Daarbij wordt aan een diepe wens gehoor gegeven om je actief in te kunnen gaan zetten en zo de voorbereidingen van het Grote Celestijnse Plan breder, uitgebreider en meer te stimuleren en vooruit te stuwen

.In deze tijd van grote veranderingen worden de hogere banden van Reiki aangeboden en beschikbaar gemaakt om de mensen te assisteren bij de voorbereiding op hun persoonlijke verheffingsproces. Afgestemd zijn op elke Lightarian Reiki band neemt je in toenemend versnelde mate mee naar hogere vibrationele niveaus. Lightarian Reiki is een Reikivorm die je met behulp van Verheven Meester Boeddha kan inzetten om je te ondersteunen en je te versnellen op je Spirituele Pad.

Hierbij wordt dus tegemoet gekomen aan het actief en versneld groeien en toe leven naar een veel liefdevollere houding naar jezelf, je eigen Pad en spirituele dienstverlening met als doel planetaire verlichting, waarbij ligt de nadruk op je Innerlijke Kracht en je persoonlijke binding met de hoogste Boeddha energieën.

Bij het inzetten van Lightarian Reiki gebruik je je eigen Kracht, je Hogere Zelf verbinding met de aangeboden en beschikbaar gemaakte energie en je Intentie. Dit doe je in alle helingen voor anderen en bij de Afstemming op studenten.

Opvallende eigenschappen die horen bij Lightarian Reiki:

Lightarian Reiki maakt geen gebruik van symbolen, maar van heldere intentie. De Afstemmings methode gebeurt middels een uniforme methode waarbij een geleide meditatie wordt gebruikt. De mensen die zijn afgestemd op Lightarian Reiki, ervaren een spirituele en energetische versnelling.

Lightarian Reiki is een unieke uitgebreide vorm van Reiki, die gebaseerd is op 6 hogere vibrationele banden van Reiki energie. Dankzij het channelings proces is ontdekt dat er acht banden bestaan van de van helende energie van Reiki, en dat de frequentie van elk van deze banden effectief versneld toeneemt, naarmate je in die hogere banden terecht komt.

Lightarian Reiki bezet de bovenste zes banden. Lightarian Reiki wordt aangeboden en steeds meer binnen het bewustzijn van de mensen gebracht om ons opnieuw te wijzen op het bestaan van de geweide niveaus van de hogere banden van Reiki, om mensen te helpen en te steunen terwijl zij een nieuwe fase van hun bestaan binnengaan.

De eerste inwijding wordt je afgestemd op de Boeddha-energie (level I en II). De tweede inwijding wordt je verbonden met Gaia, Moeder Aarde (level III). De derde inwijding wordt je verbonden met de Godheid energieën (level IV). De vierde inwijding wordt de energie van Sananda samengevoegd met die van Verheven Meester Boeddha, Gaia en de Godheid (level V en VI).

De wachttijd tussen de ontvangst van de vier Lightarian Reiki afstemmingen is 30 dagen.

Lestijden: 30 minuten persoonlijk, telefonisch of via afstand per graad

Persoonlijke investering: € 400,- Vereiste vooropleiding: Usui Reiki Master en/of Karuna Reiki Master Inclusief: buddhic Boost, manual en registratie bij Lightarian Institute, Amerika Certificering: Ja