U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Tachyon

 

Tachyon energie stimuleert eenheidsgericht bewustzijn en harmoniseert ons energieveld op het diepste niveau. De holistische werking die hiervan uitgaat, straalt uit door alle niveaus van ons wezen. Dit bevordert niet alleen onze gezondheid, maar brengt ook spirituele groei en energetische bescherming. De mogelijke therapeutische effecten van Tachyon energie zijn eindeloos!

Tachyon energie is de eerste energetische structuur die zich vanuit de vormeloze structuur van het nulpunt veld in het energetisch continuüm voordoet. Het nulpunt veld is het allesomvattend energieveld, een vibrerende oceaan waar alle creatie uit voorkomt en in plaats vindt, wat op subatomair niveau alles al een eenheid met elkaar verbindt. Het energetisch continuüm draagt deze Tachyon energie naar alle eronder liggende dimensies waar het steeds verder condenseert tot uiteindelijk de fysieke vorm in onze dimensie.

Tachyon energie is de eerste vorm hebbende energie die nog tot alles kan verworden. Je kunt het een beetje vergelijken met stamcellen. Stamcellen hebben een vorm aangenomen, maar kunnen nog elke vorm en functie aannemen die het organisme bevat. Het creëert perfecte vorm en herstelt richting perfecte vorm.

Tachyon is gênetropisch van aard, dat wil zeggen; altijd in harmonie, balans en eenheid in de hand werkend. Het is holistisch op het diepste niveau. Het is onveranderlijk eenheidsgericht en hierdoor kan de werking niet door disharmonieuze krachten worden verkleurd of verzwakt. Tachyon energie kan geen negatieve ladingen oppikken en ook de aard van onze gedachten en gevoelens kunnen de werking niet beïnvloeden.

Tachyon is geen traditionele healingsvorm. Healing-energieën zijn weliswaar intelligent van zichzelf, maar hebben wel als het ware een richting qua vorm en functie aangemeten. Hierdoor is hun bereik beperkt. Tachyon kan nog tot elke vorm gegeven intelligentie verworden en hierdoor kan de Tachyon energie elke vorm en functie aannemen zodra het in aanraking komt met een specifieke vorm van disharmonieuze energie. Je zou dus kunnen zeggen dat het lichaam zelf de Tachyon energie zodanig transformeert, dat de Tachyon energie precies die werking krijgt die het lichaam nodig heeft. Het is daarom van grote therapeutische waarde. Het harmoniseert op subatomair niveau, werkt dus holistisch en versterkt daarmee ook het immuunsysteem en het zelfgenezend vermogen. Daarnaast ontstoort het schadelijke energieën van buitenaf, zoals electrosmog.

Enkele voordelen bij gebruik van Tachyon Energie

– Versterking van het immuunsysteem.
– Activering van het zelfgenezend vermogen.
– Harmonisering van allerlei pijnverschijnselen.
– Harmonisering van allergieën.
– Geestelijk welbevinden en de levensvreugde worden vergroot.
– Verbetering van het slaapgedrag.
– Ontstoring/ harmoniseren van elektrosmog, aardstralen, wateraders, zendmasten, etc.
– Terugwinning van de volle levenskracht, ook wel Chi en Prana genoemd.
– Herstel van de chakra’s.
– Het in evenwicht brengen van beide hersenhelften.
– Betere opname van zuurstof en voeding.
– Betere doorbloeding.
– Toenemende kracht, uithoudingsvermogen en betere reflexen.
– Verzachting van pijntoestanden.
– De lichaamsontgifting wordt geoptimaliseerd.

 

Na het ontvangen van de Tachyon  inwijding kun je verschillende soorten Tachyon antennes maken. Een Tachyon antenne is een voorwerp dat permanent is veranderd op een sub‐moleculair niveau, zodat het werkt als een ontvanger en zender van Tachyon energie, dat zich vervolgens weer zal converteren in levensenergie (ook wel genoemd Life Force, Prana, de liefde van God, Tachyon, Chi, etc.). Levensenergie is de basis voor alles. Het is hoger intelligent en zal automatisch worden omgezet naar de specifieke energie die op dat moment nodig is in het lichaam.

All‐round Tachyon antennes zijn geschikt voor bijvoorbeeld water, olie en alles om te dragen, zoals polsbandjes, hoofdbanden, wraps, etc. Ook geschikt voor vellen papier, kussentjes en stralingsfilters voor je mobiele telefoon.

Tachyon Source

Waar je bij Tachyon Tachyon antennes maakt, maak je bij Tachyon Source Tachyon Source antennes. Tachyon Source antennes maken van alles dat in de buurt komt weer Tachyon antennes!

Bijvoorbeeld als je een Tachyon Source antenne naast een glazen fles met water plaatst, zullen zowel de glazen fles en het water veranderen in een permanente Tachyon antenne. Zelfs de tafel waarop de Source antenne is geplaatst zal een Tachyon antenne worden. Alles dat in de buurt komt een Tachyon Source antenne, zal veranderen in een permanente Tachyon antenne.

Stel je het gebruik van een normale Tachyon antenne voor: Overal waar je deze antenne plaatst wordt levensenergie toegevoegd. Wanneer je de antenne verwijdert, zal de levensenergie zachtjes vervagen.

Bij het gebruik van een Tachyon Source antenne, zal de hoeveelheid levensenergie niet verdwijnen omdat het object (of de persoon) een zelf onderhoudende antenne wordt die de levensenergie die nodig is, permanent uitzendt!

Als je een Tachyon Source antenne bij je draagt, zul je in staat zijn om overal waar je komt, de energie van je omgeving permanent te verbeteren. Iedereen met wie je in contact komt, wordt positief beïnvloed door de positieve energie die je uitstraalt en zij zullen permanent worden beïnvloed!

Tachyon Source  zal het geven behandeling en inwijdingen verbeteren en verder versterken.
Let op: Om de Tachyon Source inwijding te kunnen ontvangen dien je al ingewijd te zijn in Tachyon. Er dient minimaal 3 dagen rust te zitten tussen de afzonderlijke inwijdingen.

 

Lestijden: 30 minuten persoonlijk, telefonisch of via afstand per graad
Persoonlijke investering: € 40,-  voor alle twee graden
Vereiste vooropleiding: geen
Inclusief: Manual en certificaat

Certificering: Ja