Theta Reading

Bij een reading word er via de bron contact gemaakt met je systeem. Je krijgt via de onvoorwaardelijke liefde te horen wat je proces is. Wat je al hebt geleerd en wat je nog aan het leren bent. Je hoort wat een goede, volgende stap zou zijn voor je ontwikkeling. Verder word er contact gemaakt met :

Je hogere zelf

Je ziel

Je beschermengelen

Boodschappen van Aartsengelen, speciaal voor jou

Boodschappen van opgestegen meesters speciaal voor jou

Boodschappen over je andere levens

Eventueel: contact met dierbare overledenen


Tevens mogelijk in Readingen zijn:

Goddelijk plan Reading

Goddelijke tijd Reading

Deze reading word live of via Skype gedaan.

€ 50,- per uur.


Korte Readingen

Bij korte readingen, maak ik kontakt met mijn intuitieve vermogen. Je kunt antwoorden ontvangen op vragen of klachten waar je mee zit. Ook adviezen ontvangen voor problemen waar je mee zit.


Maar ook:

Totemdier Readingen : wat is je totemdier ? Hoe werk je hiermee ?

Gidsreadingen : wie is je gidsen of gidsen ?

Engelen Readingen: wie zijn je beschermengelen ?

hogere zelf Reading: wat is de boodschap van je hogere zelf?

€ 30,- voor een half uur.


Crystal viewing sessie

Crystal viewing is een prachtige sessie, waarbij ook gebruik word gemaakt van Theta Healing. Bij deze sessie kun je kijken naar patronen die steeds weer terug keren in je leven. Je krijgt veel inzicht in deze patronen omdat we terug gaan kijken naar waar dat patroon voor het eerst is ontstaan. Dat is meestal in een ander leven. De kracht van deze sessie is dat jij het zelf ziet waar patronen weg komen en niet de healer.

De sessie word gedaan op een behandeltafel. Rondom jou worden kristallen geplaatst om een veld van bescherming neer te zetten, die jou ook helpen om in contact te blijven en gemakkelijker alles te kunnen zien, wat jij wenst te zien. Onder begeleiding word je geleid naar een portaal waarin je zelf kan ervaren waar het begin van je blokkade ontstaan is, in een ander leven van jou. Alle levens worden bekeken waarin het patroon actief is, inclusief dit leven. Ook kan er gekeken worden naar toekomstige levens.

Deze sessie kan ook gebruikt worden om te praten met gidsen, verheven meesters, engelen. Om zelf te gaan ervaren wie je gidsen zijn, waar je ze van kent en wat hun naam is. Prachtig is, dat je dit echt zelf gaat ervaren.

€ 150,- per 1,5 uur.

Angel Healing Kaart Reading

Aan de hand van je intentie en eventuele vragen wordt er een kaartlezing gedaan, waarbij de boodschap direct van de Aartsengelen en de vrouwelijke Archeia wordt gechanneld. Deze sessie duurt ongeveer 20 a 30 minuten.

€ 25,- per 20 of 30 minuten