Sessie pakket Theta Healing ®

Wil je graag meerdere thema's aanpakken of echt met jezelf aan de slag?Dan is dit pakket echt iets voor jou. Je betaald namelijk voor 4 Sessies en krijgt als bonus 1 Sessie helemaal gratis. Je bepaalt zelf het tempo van de Sessie's, en je betaald in een keer.

5 Sessie's voor 400,-


Coaching Traject Game of life

Hoe je leven als “ondergaan van leven” te veranderen in het zijn van een “meester”.
Wanneer leven jou overkomt vertellen anderen wat te doen en kun je ervaren vast te zitten in drama. Als “meester” creëer je jouw eigen realiteit en gebruik je jouw vaardigheden tot het uiterste zodat je oneindige overvloed gaat ontvangen.

Dit coaching traject is erop gericht om je de de mogelijkheid te geven om beperkende overtuigingen te verwijderen en gevoelens van de Schepper te leren om meer overvloed, liefde en geluk in je leven te bereiken. Je breidt je potentieel uit en het leert hoe je alles kan bereiken waar je ooit van gedroomd hebt!

Wat komt er aan bod:

– bevrijd jezelf van de verplichtingen van je ouders en voorouders,
– maak je los van vorige relaties, oude mislukkingen en trauma’s,.
– volledig geaccepteerd worden door de maatschappij ,
– weten hoe om te gaan met groepsdruk,
– het bewust worden van je comfortzone en in staat te zijn deze te overstijgen om te komen tot het ontvangen van oneindige overvloed,
– het gebruik maken van je eigen kracht en klaar zijn voor succes,
– bewust worden wat je tegenhoudt om al je mogelijkheden te gebruiken,
– het her-creëren van je leven en of bedrijf op basis van je visie,


450,- voor 5 Sessies aan de hand van een coaching model


Natuur Coaching.

De natuur kan ons antwoorden geven op levensvragen, waar we mee zitten. Door middel van samen met mij, een wandeling in het bos te lopen, zien we wat er op je pad komt en hoe je daarop reageert. Je krijgt dan inzichten in hoe je zaken anders kan zien, benaderen en hoe patronen te veranderen.

50,- Een wandeling duurt ongeveer een uur.