U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Unicorn healing ®

 

Unicorn is het engelse woord voor eenhoorns. Deze prachtige zielen van paarden zijn verlicht geraakt en nu eenhoorns geworden, die ons bij staan vanuit andere dimensies. 

 De Enhoorns zeggen er zelf over :

“Wij zijn de  over-ziel van  paarden die de wens hebben te ascenderen naar eenheid met het universele licht die de Eenhoorn is. Wij manifesteren ons aan de mensen wanneer ons licht gewenst is. We zijn de counselors en de hoeders van wijsheid en we helpen te integreren wat voor een persoon nodig is om hun waarheid te communiceren. We bieden manieren aan waarop men kan openen en  in een lijn kunnen komen met het bewustzijn van hun ziele lichaam en de multi dimensionale, multi universele aspecten van hun ziel. We geloven in de goedheid van de mensheid en helpen iedereen om geloof te hebben in de mensheid en hun dienstbaarheid aan de altijd evoluerende expansie van creatie. 
 (© Copyright Calista/Unicorn course )
 
Unicorn Healing®  is een gecertificeerde methode die werkt aan de hand van handoplegging. Een systeem die heling, welzijn en bekrachtiging brengt door middel van contact met de eenhoorn rijken. Deze energetische helingsmethode en ontdekkingsreis door het Zelf, is in 2009 door Calista gecreëerd, direct afkomstig van de eenhoorns om de globale bewustwording en ascencie van de mensheid te ondersteunen.

Het ontvangen van een Unicorn healing® helpt je om je ziel, geest en godheid te laten ontwaken, terwijl het diepe heling en spiritueel meesterschap verschaft. Eenhoorns zijn aanwezig in elke sessie om een hoog vibrationele ruimte te verschaffen waar je je ziel , geest en  godheid kan ontmoeten en mee kan versmelten, waardoor je een wordt met de vreugde, gezondheid en heling die er altijd al voor je is..

Hoe werkt een Unicorn Healing® behandeling ?

 Iedere behandeling met Unicorn Healing® is zowel heilig als diepgaand waarin er in de sessie wordt voldaan aan de intentie van de ontvanger. In elke behandeling, maakt een opgeleid behandelaar verbinding met het hogere zelf van de ontvanger, en in samenwerking met diens eenhoorn gidsen, channelt deze Eenhoorn licht waar het nodig is, hetzij op fysiek of niet fysiek niveau. De specifieke manier waarop de behandelaar Eenhoorn licht channelt wordt aan geleerd in de Unicorn cursus, evenals de verschillend soort eenhoorns die in de sessie aanwezig kunnen zijn. 

Unicorn Healing®  komt uit de hemelse rijken en innerlijke aarde rijken waar de eenhoorns zijn. Deze modaliteit heeft een lichtere, fijnere vibratie die issues oplost binnen de ziel, geest of het goddelijke bewustzijn om zo positieve verandering tot stand te brengen.

Wat  zijn de voordelen van een  Unicorn Healing® behandeling ?

Eenhoorns weten dat de mensheid geen haling nodig heeft omdat ze ons zien als perfecte goddelijke wezens. Ze begrijpen echter dat het leven van een fysiek leven met vrije wil uitdagingen en conditionringen met zich mee kan brengen die ons afscheiden van onze goddelijkheid, waardoor we een weerstand en disbalans ins ons wezen kunnen ervaren.  Deze conditionering kunnen we oplossen samen met de Eenhoorns wanneer we daar aan toe zijn. Op deze manier kan het ontvangen van Unicorn Healing®  ons helpen om blokkades over ons leven los te laten, hetzij dat in relaties is of financiën, carrière, gezondheid, of het krijgen van een grotere helderheid over onze zielsmissie op aarde–